Az 50 g étcsokit felolvasztjuk, és hagyjuk, hogy kicsit kihűljön.
A porcukrot felhabosítjuk a vajjal, majd egyesével hozzákeverjük a tojásokat is.
A rizslisztet, a mandulalisztet, a kakaóport és a sütőport egy tálban kimérjük, és alaposan összekeverjük.
A lisztes keverék felét hozzáadjuk a cukros vajhoz, belekeverjük, majd hozzáadjuk a másik felét is.
Végül pedig beleöntjük a megolvasztott csokit, és simára keverjük.
Egy muffin tepsibe papírokat teszünk, ne használjunk túl díszeseket, szépeket, mert sütés után kiszedjük őket a papírból.
A tésztát 12 egyforma részre osztjuk, és megtöltjük vele a muffin papírokat. Végül minden muffin közepébe teszünk 1 kocka étcsokit.
180 fokra előmelegített sütöben, alul-felül sütési módban, kb. 20 percig sütjük.
Miután megsültek, hagyjuk őket egy kicsit hűlni a tepisben, és lehúzzuk róluk a papírt.
A pereceket félbe törjük, és egyet - egyet muffinok oldalába tűzünk, ez lesz a bögrénk füle.
A kókusztejszínt legalább fél órára a fagyasztóba tesszük, majd kemény habbá verjük.
A muffinok tetejét tejszínhabbal díszítjük, végül megszórhatjuk őket kakaóporral vagy fahéjjal.