A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A megolvasztott vajat kézi habverővel összekeverjük
a porcukorral, majd mikor már habos, egyenként hozzákeverjük a tojásokat is.
Ezután jöhet a méz, a fahéj és a tej: addig keverjük, amíg a porcukros vaj teljesen
felveszi őket.
A kimért lisztben alaposan elvegyítjük a sütőport, és a felét hozzádolgozzuk a
masszához. Majd mikor teljesen elkeveredett, a liszt másik felét is hozzáadjuk.
Egy 30x27 cm-es tepsibe sütőpapírt teszünk, majd beleöntjük tésztát. 25 -30 percig
sütjük, míg a teteje szép aranyszínű lesz.
A kész süteményt sütőrácsra tesszük, és megvárjuk, amíg teljesen kihűl.
Ezután a csokiöntet hozzávalóit egy kisebb lábasban közepes hőmérsékleten
összefőzzük.
A kókuszreszeléket egy tálcára öntjük. A sütit egyforma kockákra vágjuk, és
beleforgatjuk az öntetbe, majd pedig a kókuszreszelékbe.