A csicserilisztet kimérjük egy tálban, hozzáadjuk a fűszereket és a sót, majd kézi habverővel elkeverjük.
A lisztes keverékhez adjuk a tej felét, és belekeverjük. Ezután, folyamatos kevergetés mellet hozzácsorgatjuk a tej másik részét is, így nem lesz csomós a massza.
Egy kisebb serpenyőben magas hőmérsékleten felmelegítjük a kókuszzsírt.
Közben a kenyérszeleteket egyenként belemártjuk a csicseris masszába, és hagyjuk, hogy kissé megszívják magukat, mintha tojásba mártanánk őket.
Mielőtt betennénk sülni a kenyereket, ellenőrizzük, hogy elég forró-e a kókuszzsír. Cseppentsünk a masszából egy kicsit a zsírba, ha azonnal sülni kezd, a kenyereket is beletehetjük.
A szeletek mindkét felét pár percig sütjük, amíg világos aranyszínűvé válnak.