A zabpelyhet, a mandulát és a mandulavajat aprítógépbe tesszük, és addig aprítjuk őket, amíg teljesen morzsás nem lesz az állaguk.
Ezután hozzáadjuk a juharszirupot és 2 ek. kókuszolajat, és a gépben gyúrható/nyújtható tésztává dolgozzuk. Ha nem akar összeállni hozzátesszük a maradék kókuszolajat.
Ezután sütőpapírra tesszük, és kb. fél cm vékonyra nyújtjuk. Majd kör alakú sütikiszúróval kiszaggatjuk. Én 6 cm átmérőjű kiszúrót használtam, így lett 6 db összeragasztott sütim.
Az egyik süti tetejére lekvárt teszünk, majd ráhelyezzünk egy másik tésztát, és így tovább, amíg el nem fogynak.
Ezután megolvasztjuk a csokit, és leöntük vele a korongokat. A tetejüket díszíthetjük aprított mandulával, dióval vagy rózsaszirommal, vagy bármivel, amihez kedvünk van. :)
Miután elkészültek hűtőbe tesszük őket, amíg a csoki megdermed.
Notes
A kiszaggatás után megmaradt szélekből pedig kis datolyagolyókat formálhatunk, amik önmagunkban is nagyon finomak.