Akció!
2 990 Ft 1 490 Ft
Megjelent a könyvem MennyeiMentes Desszertkönyv címmel, amelyet mától e-book formájában szerezhettek be. 20 glutén- és tejmentes sütireceptemet gyűjtöttem nektek csokorba, köztük pedig találtok vegán opciókat is. Ráadásul, az ünnepek közeledtével egy külön karácsonyi fejezet is vár rátok sok-sok finomsággal, és egy izgalmas mézeskalács falu, valamint mézes üvegház receptjével, elkészítési útmutatójával és sablonjaival.
Néhány ízelítő recept az e-bookból:
Somlói galuska
Banánkenyér
Hajdinás – barnarizses csokis ropogós
Tojáslikőr
Mézeskalács falu
Banánkenyér
Hajdinás – barnarizses csokis ropogós
Tojáslikőr
Mézeskalács falu
A recepteket igyekeztem könnyen beszerezhető alapanyagokból készíteni. A leggyakrabban használt gluténmentes és tejhelyettesítő hozzávalók:
Lisztek/keményítők
– barna vagy fehér rizsliszt – 5 recept
– mandulaliszt – 2 recept
– tápióka keményítő – 6 recept
– teff liszt – 4 recept (az isler kivételével tápióka keményítővel helyettesíthető)
– gluténmentes zabpehelyliszt – 5 recept
Tejtermék helyettesítők
– kókusztej – 5 recept
– kókusztejszín – 4 recept
– kókuszolaj – 3 recept
– mandulatej – 4 recept
– növényi vaj – 8 recept
Formátum: pdf (Laptopon és tableten is olvasható.)
Elfogyott