Print

Rukkola pestos - cukorborsós gluténmentes fusilli

Előkészítési idő: 10 perc

Elkészítési idő: 15 perc

Mennyiség: 2 főre

Hozzávalók:

A rukkola pestohoz:

A tésztához:

Elkészítés:

  1. A tésztát feltesszük főni. (A zacskóra írt instrukciók szerint)
  2. A rukkolát, parmezánt, fenyőmagot, fokhagymát és olajat aprítógépbe tesszük, és jól összedolgozzuk. Majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
  3. A cukorborsót sós forró vízbe dobjuk, és 2 -3 percig főzzük.
  4. Amikor a tészta elkészült, hozzákeverjük a pestot és a borsót (óvatosan, hogy ne törjön össze).
  5. Tálaláskor parmezánforgáccsal hinthetjük.

 

Recipe by MennyeiMentes at https://mennyeimentes.hu/rukkola-pestos-cukorborsos-glutenmentes-fusilli/