Print

Kókuszos - chilis édesburgonya krémleves

Előkészítési idő: 15 perc

Elkészítési idő: 25 perc

Mennyiség: 2 főre

Hozzávalók:

Elkészítés:

  1. A vöröshagymát megdinszteljük.
  2. Hozzáadjuk a kockákra vágott édesburgonyát, és egy kicsit dinszteljük még mielőtt hozzáöntjük a vizet vagy alaplevet.
  3. Miután hozzáöntöttük a folyadékot, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a chilit, és lefedve kb 15 percig főzzük, amíg megpuhul.
  4. Amikor az édesburgonya megpuhult, botmixerrel leturmixoljuk.
  5. Hozzáadjuk a kókusztejet, ha kell fűszerezzük még sóval, borssal, chilivel, majd még egyszer felforraljuk.
  6. Tálaláshoz a színes chilit a leves tetejére karikázzuk. 

Recipe by MennyeiMentes at https://mennyeimentes.hu/kokuszos-chilis-edesburgonya-kremleves/