• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to footer

MennyeiMentes

Gluténmentes Gasztroblog

  • Blog
  • Receptek
  • A kiskertből
  • A blogról
  • Kapcsolat
  • A fiókom
  • Nav Social Menu

    • Facebook
    • Instagram

Kecskesajtos szivárványsaláta

2017-09-30 Maresz

Néha nagyon jól esik vacsorára egy könnyű saláta, azért is mert nagyon könnyű elkészíteni, és mikor este hazaérünk, már nincs kedvünk nekiállni főzni.

Ez a szivárványsaláta pedig nemcsak az ízlelőbibókat kényezteti, hanem a szemet is, mert amellett, hogy finom, gyönyörűek a színei is.

Print

Kecskesajtos szivárványsaláta

Előkészítési idő: 10 perc

Elkészítési idő: 15 perc

Mennyiség: 2 főre

Hozzávalók:

  • 200 gramm kecskesajt
  • 300 gramm paradicsom, piros, sárga, narancssárga, zöld vegyesen, karikára vágva
  • 1 doboz zöld leveles saláta mix, megmosva
  • 1 színes cékla, feldarabolva
  • 1 csokor metélőhagyma, felaprítva
  • 1 csokor petrezselyem, felaprítva
  • só
  • bors
  • olívaolaj

Elkészítés:

  1. A kecseksajtot összekeverjük a zöldfűszerekkel és a borssal.
  2. A megmosott saláta leveleket, paradicsomot és céklát összekeverjük.
  3. Rálocsoljuk az olívaolajat, és ízlés szerint megsózzuk.
  4. A kecskesajtot az összekevert saláta tetejére tesszük.

 

 

Kategóriák: Vacsora Címkék: gluténmentes, kecskesajt, paradicsom, saláta

Previous Post: « Pekándiós – kakaós muffin
Next Post: Parmezános zsemle »

Footer

Instagram

Instagram has returned invalid data.

További információk

Adatkezelési tájékoztató

ÁSZF

Tartalom felhasználása

Kapcsolat

Copyright © 2025 · MennyeiMentes