Print

Hideg málnakrémleves

Előkészítési idő: 5 perc

Elkészítési idő: 5 perc + hűtés

Mennyiség: 2 főre

Hozzávalók:

Elkészítés:

  1. A málnát előre lehűtjük, a fagyasztóba is tehetjük 1-2 órára, így nem szükséges elkészítés után hűteni.
  2. A gyümölcsöt, a kókusztejszínt, a tejet, a juharszirupot és a vaníliát turmixgépbe tesszük, és teljesen simára turmixoljuk. Ha nem elég hideg a leves, 1 órára hűtőbe tesszük.
  3. A maradék kókusztejszínt a fagyasztóba tesszük egy fél órára, majd kézi robotgéppel kemény habot verünk belőle.
  4. A levest tányérokba merjük, a tetejére tejszínt halmozunk, és bogyós gyümölcsökkel díszítjük.

 

Recipe by MennyeiMentes at https://mennyeimentes.hu/hideg-malnakremleves/