Print

Hideg levendulás sárgadinnye-krémleves

Előkészítési idő: 10 perc

Elkészítési idő: 20 perc

Mennyiség: 2 főre

Hozzávalók:

Elkészítés:

  1. A sárgadinnyét megpucoljuk, kiszedjük a magját, és kis kockákra vágjuk.
  2. A vízzel együtt egy lábosban feltesszük főni.
  3. Amikor megpuhult, botmixerrel leturmixoljuk.
  4. Ezután hozzáadjuk a mézet, tejszínt és a levendulát, és addig főzzük, amíg forrni kezd.
  5. Majd levesszük a főzőlapról, és hagyjuk egy kicsit kihűlni.
  6. Ezután 2 - 3 órára a hűtőbe tesszük.
  7. Tálalás előtt a levendulákat kivesszük a levesből.

Recipe by MennyeiMentes at https://mennyeimentes.hu/hideg-levendulas-sargadinnye-kremleves/