Print

Fetás - mentás dinnyesaláta

Előkészítési idő: 10 perc

Elkészítési idő: 5 perc

Mennyiség: 2 főre

Hozzávalók:

Elkészítés:

  1. A dinnyét kisebb kockákra vágjuk.
  2. Az uborkát spirálózóval lespirálozzuk, vagy uborkagyalun leszeleteljük.
  3. A fetát felkockázzuk, de morzsolhatjuk is.
  4. A hozzávalókat egy tálban összeforgatjuk, óvatosan, hogy a dinnye ne nagyon törjön össze.
  5. Tálaláskor a tetejét megszórjuk mentalevéllel.

Megjegyzés: ha nem behűtött dinnyéből csináljuk, akkor miután elkészült a sali, mindenképp tegyük 1 - 2 órára a hűtőbe. Így sokkal finomabb lesz.

Recipe by MennyeiMentes at https://mennyeimentes.hu/fetas-mentas-dinnyesalata/